Babykado

De leukste babycadeaus vind je hier!

← terug
PEACE Tandendoosje Meisjes – Melktanden Bewaardoosje Voor Kinderen – Haarlokdoosje Hout – Kraamcadeau – Baby Geboorte Cadeau

Peace

PEACE Tandendoosje Meisjes – Melktanden Bewaardoosje Voor Kinderen – Haarlokdoosje Hout – Kraamcadeau – Baby Geboorte CadeauJa! Je kindje heeft zijn/haar eerste tandje verloren! Je weet je nog goed hoe het voor jou was toen jij vol smacht aan je ouders liet zien dat je een losse tand had. Maar waar lieten zij deze dingen eigenlijk? In veel gezinnen verdwijnen of beschadigen deze tandjes, maar dankzij het PEACE tandendoosje is dit vaak voorkomende probleem opgelost.

Met veel geluk hebben jouw ouders jouw tandjes goed bewaard in een oud doosje en zijn te tandjes in tact gebleven. Maar jij wil dit beter aan pakken. Geen los slingerende tandjes, maar een veilig tandendoosje waar je voor jouw kind alle tandjes in kan sparen. Bekijk de vele voordelen van het tandendoosje van PEACE.

Voordelen

Leuk als cadeau – Denk aan kraamcadeau, cadeau voor de 5e verjaardag of bij het loskomen van het eerste tandje.

Veilig opgeborgen – Indien goed opgeborgen zal het kwijtraken van jouw kindje zijn/haar tandjes onmogelijk worden.

Praktisch ingericht - Stop de tanden in het juiste vakje en verzamel alle tanden van je kindje.

Een mooi aandenken – Wanneer de tanden fee dan helaas uit het beeld is bij jouw kindje kunnen ze voor altijd terug kijken naar de mooie herinneringen die jullie gemaakt hebben.

Compact, stevig en persoonlijk design – Een prachtig en persoonlijk design gemaakt van gegraveerd dennenhout.

Leuk als cadeau

Geen idee wat je moet geven als kraamgeschenk, cadeau voor de 5e verjaardag of bij het loskomen van het eerste tandje? Een tandendoosje is een perfect cadeau waar de ontvanger de rest van zijn leven bij zich zal dragen!

Veilig opgeborgen

Indien goed opgeborgen zal het kwijtraken van jouw kindje zijn/haar tandjes onmogelijk worden. Bewaar het daarom op een plek waar hij niet gauw verloren zal raken en maak samen mooie herinneringen waar jullie voor altijd op kunnen terug kijken.

Praktisch ingericht

Wanneer je het doosje open maakt zie je binnen in een tekening verschillende vakjes waar je de verschillende tanden in kan stoppen. Hierdoor houd je alle tandjes van elkaar gescheiden en zullen ze veilig opgeborgen worden zonder beschadigd te raken. Ook kun je zo zien welke tanden je kindje al verloren heeft en welke er nog uit moeten vallen. Verzamel niet alleen alle tanden van je kindje, maar ook de navelstreng of een plukje van het haar.

Een mooi aandenken

Wanneer de tanden fee dan helaas uit het beeld is bij jouw kindje kunnen ze voor altijd terug kijken naar de mooie herinneringen die jullie gemaakt hebben. Het wisselen van de tanden is voor kinderen een belangrijke fase in hun leven; nog een stapje dichter bij groot worden! Vier samen deze ontwikkelingen door het verzamelen van deze prachtige herinneringen.

Compact, stevig en persoonlijk design

Het doosje is een persoonlijk design gemaakt van prachtig gegraveerd dennenhout met Nederlandse tekst. De buitenkant van het doosje is natuurlijk gebruind met een afbeelding van een meisje of jongen en kun je met een potlood, pen of stift de naam van je kindje er in schrijven. Zo word het doosje herkent door je eigen kindje en maakt dit het nog persoonlijker!

100% Tevredenheidsgarantie
Wij staan achter de kwaliteit van ons product en zullen daarom ook een 100% tevredenheidsgarantie aanbieden! Heb je vragen of opmerkingen? Stuur on dan direct een berichtje en we zullen je zo snel mogelijk proberen te helpen.

Bestel nu en verras je kind of naaste met een levenslange herinnering!

9,95